dimecres, 21 de gener del 2015

ACTA 3. SESSIÓ -DINAR- 21 DE GENER DE 2015

Assistents: Jesús, Conxa, Juan Antonio, Sari, Jose, Juan Antonio V, Cristina, Zoraida, Anna, Oscar, Lucio, ¿Mavi i Gemma?...

Assumptes tractats:

1.-En la sessió de hui hem preparat, a través del DRIVE, la programació del Congrés: per mòduls cadascú planteja una activitat. Tanmateix, el dia 18 de febrer, que tenim curs en sessió presencial però no assistida per ponent, tenim que:

a.-Concretar, de la planificació del Congrés, quins grups faran comunicació, quins presentaran sols panells, quin (tal vegada, depèn del temps) actuarà amb música l’esbarjo. I concretar la programació horària.
b.-Canviar de data el Congrés per a que tot l’alumnat puga estar present, perquè el dia 25 de març coincidix amb l’Intercanvi de francès.

2.-Al voltant del Blog OFICINA FREDERICA D’INVESTIGACIONS PEDAGÒGIQUES, anirem penjant les nostres pràctiques d’aula. Per exemple, Jose Felipe ha fet un treball en power point o office lliure point amb l’alumnat, i li agradria penjar aquesta experiència.
Igual que ell, podem anar mostrant el que anem fent, per anar reflectint les petites i grans indagacions pedagògiques quotidianes.També es podria penjar per exemple, l’experiència que va contar Lucio Sánchez, o la de Mª Angels, etc.
Per a tot açò, cal recordar demanar-li a Anna Gascón que en la sessió del 18 de febrer ens explique algunes coses sobre el Blog, en base als nostres problemes pràctics.

3.-Proposta: Jesús Masià m’ha fet arribar un qüestionari sobre pràctiques docents o no, que vaig a fer-vos arribar, per a fer-lo com a treball de casa. La solució al qüestionari la donarem el dia 5 de febrer, o el dia 18 de febrer, depèn de com anem de temps en les sessions. Si algú no poguera esperar, ho penjaríem en el Blog.

El proper dia de curs serà el 5 de febrer, dijous. El ponent Carles Monclús ens aproximarà a les metodologies Aprenentatge Servei i Aprenentatge Cooperatiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada